Oversigt

Bestilling af kirketaxa
Sorggrupper

SORGGRUPPER PÅ SYDFYN Nyheder: sorggr.jpg

"Når jeg synger min klagesang for dig, er det for at du skal høre min sorg, det er ikke en stil, du skal rette i"

Benny Andersen

Alle sogne i Svendborg provsti står bag tilbudet om at kunne deltage i en sorggruppe.

Tilbuddet er for alle voksne, der føler et behov for at dele deres sorg med andre, der er i en lignende situation.

Det er af mindre vigtighed, hvornår man har mistet, og hvem. Fælles for sorggruppedeltagerne er, at de føler, det er tungt at komme videre i livet, at de mangler nogen at dele deres sorg med.

Der er to ledere af gruppen, som mødes ca 8 gange med 14 dages interval.

Det er gratis at deltage.

Man kan læse mere om sorggrupperne i en folder, der ligger i Provstiets kirker, hos lægerne og på bibliotekerne eller/og henvende sit til sognepræsten eller provstisekretær Hanne Eckmann, tlf. 6222 5037 eller mail: hae@km.dk

Læs kirkebladet
Kirkekalenderen